IMG_1016

Algemene huurvoorwaarden

Deze algemene voorwaarden regelen de verhouding tussen de verhuurder en de huurders.

Het appartement of studio kan enkel gereserveerd worden door de betaling van het afgesproken voorschot van 50 % van de huurprijs.(binnen 14 kalenderdagen na boeking).

Het openstaand saldo van de huurprijs en de waarborg moeten uiterlijk 4 weken voor de aanvang van de huur betaald worden..
Rek.nr ING: BE08 3850 1637 8313

De eindschoonmaak en het bedlinnen worden cash ter plaatse betaald bij overhandiging van de sleutel. 10,00€ pp voor bed- en badlinnen en 45,00€ voor de eindschoonmaak + Waarborg van 250€

Alles samen cash te betalen bij overhandiging van de sleutel bij aankomst. Bij vertrek en afgifte van de sleutel wordt de waarborg aan u teruggegeven indien alles schadeloos is.

Sleutel: Mr. Marcin Pawlak (of collega Sabrina) (contactpersoon ter plaatse) is aanwezig bij aankomst om u de sleutels van de studio/app te overhandigen en cash het bedrag van bed-en badlinnen + eindschoonmaak + waarborg te ontvangen. Hij zal binnen ook de nodige uitleg geven bij het betreden van studio/app.

De huurders ontvangen een bevestiging van reservering en een betalingsbewijs per email.Bij vertrek wordt het appartement of studio, het meubilair, de diverse toestellen e.d. door de huurder schoon en netjes achtergelaten. Alle voedsel dient verwijdert te worden uit kasten, koelkast en diepvries.Dieren zijn niet toegestaan.Roken in het appartement is niet toegestaan.

De verhuurder is niet aansprakelijk en neemt geen verantwoording voor:

 • gebeurlijke ongevallen, verwonding, verlies, beschadiging, toegedaan door of aan de personen die verblijven in het appartement of enig ander persoon.
 • schade aan derden.
 • verlies van persoonlijke eigendommen.
 • geluidsoverlast ten gevolge van verkeer, bouw, buren, enz… in en om het appartement.
 • diefstal, verlies of schade, van welke aard dan ook, aan huurder overkomen tijdens of ten gevolge van de huur van en het verblijf in en om het gehuurde appartement, de zwembaden, terrassen en gebouwen.
 • het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur in het appartement, tijdelijke uitval of storingen in en om het appartement van water -en/of energiehuishouding, niet vooraf aangekondigde straat werkzaamheden en bouwwerkzaamheden rondom het appartement.
 • schade of letsel als gevolg van het gebruik van het appartement, inbegrepen inventaris, of ongevallen in en rond het appartement.
 • kennelijke fouten of vergissingen op de website of andere kennisgevingen.
 • ongevallen in of om het appartement kunnen de eigenaars niet aansprakelijk gesteld worden.De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor:Alle verlies en/of schade aan het gehuurde en de inventaris daarvan, ongeacht of dit het gevolg is van handelen of nalaten van de huurder dan wel van derden die zich met toestemming van de huurder in het gehuurde bevinden. Bij onjuist gebruik c.q. onjuist achterlaten van het gehuurde appartement kunnen aan de huurder aanvullende kosten worden doorberekend. Verhuurder zal zich inspannen correcte informatie aan de huurder te verstrekken, maar is niet aansprakelijk voor onverhoopte onjuistheden en/of onvolledigheden in de verstrekte informatie.
 • Aankomst en vertrek: Check in tijd: 16.00u (check-in voor 16u in overleg met Marcin/Sabrina)Check out tijd: 10.00u (check-out na 10u in overleg met Marcin/Sabrina)
 • Annuleren: Iedere annulering dient schriftelijk of per e-mail aan de verhuurder kenbaar gemaakt te worden.
  Bij annulering van de huurovereenkomst door de huurder, worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht, tenzij anders in de overeenkomst aangegeven:In geval van annulatie ten laatste 4 weken voor de verhuurperiode kan het voorschot terugbetaald worden indien het appartement voor de betreffende periode kan worden herverhuurd.
 • Het voorschot wordt niet terugbetaald indien het appartement voor de betreffende periode niet kan worden herverhuurd.
 • In geval van annulatie minder dan 4 weken voor de verhuurperiode blijft de volledige verhuurprijs verschuldigd. Dit geldt ook bij eventueel verlate aankomst of vroegtijdig vertrek uit het appartement.We raden u aan om een reisverzekering en annulatieverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsmakelaar.

Aanvaarding

 • Voldoet de huurder niet aan deze voorwaarden of heeft de verhuurder kosten als gevolg van contractbreuk, verlies, beschadiging of dergelijke, dan zullen de kosten vergoed worden door de huurders.Deze algemene voorwaarden zijn aanvaard door de huurder op het moment van betaling De huurder erkent  van deze voorwaarden kennis te hebben genomen.

Telefoonnummers Tenerife Holiday Booking

Sabrina (kantoor Flamingo Properties): 0034.922.10.22.96 (van maandag – vrijdag tss 9u-19u)

Marcin: 0034 685 276 681 (bellen) of 0048 666 315 366 (whatsapp)

Fabrice Malfait: 0032 496 545 185
Email: info@tenerife-holiday.be
www.tenerife-holiday.be

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen!